Сотрудничество
Прайс
Стать дилером

Культивація коноплі у Португалії

Культивація коноплі у Португалії

Культивація коноплі у Португалії може проводитися з різними цілями: від промислового використання до рекреаційних задоволень. Якщо розглядати виключно домашній або городній гровінг на португальському узбережжі, то можна відразу опустити передпосівну підготовку насіння, оскільки вони, як правило, купуються поштучно або у фірмовій упаковці очищеними та повністю готовими до культивації.

Зміст цієї статті не є керівництвом для створення заборонених речовин, у тому числі - наркотичних. Це переказ людського досвіду з країн, у яких описані статтею дії не суперечать місцевому законодавству. 
Цю публікацію перекладено російською мовою тільки в ознайомлювальних цілях і вона не несе у своєму змісті пропаганди наркотиків, а також схиляння до створення наркотиків або будь-яких інших заборонених законодавством України речовин.
Сайт master-seed.ua не є керівництвом або джерелом інформації для повторення читачем або клієнтом інтернет-магазину будь-яких дій, описаних у статтях або картинках сайту.
Продовжуючи ознайомлення з цією статтею, ви підтверджуєте, що не будете використовувати інформацію, яка міститься в ній, для незаконних цілей у майбутньому. В іншому випадку просимо Вас покинути сайт master-seed.ua!

Культивування коноплі: підготовка та етапи вирощування

Культивація коноплі у Португалії починається з пророщування фемінізованого насіння (з таких зерен майже гарантовано сходять рослини з жіночим гендером) та отримання сходів. Про те, що у марихуани в Лісабоні починається стадія зростання, свідчить поява другої пари листя, на що зазвичай йде кілька днів.

Культивування коноплі у Португалії має проводитися з урахуванням оптимального періоду вегетації (стадія до початку цвітіння), що триває від двох до чотирьох місяців залежно від сорту. Найбільш стрімкою вегетацією в Лісабоні відрізняється насіння автоквітів, що швидко росте. Фотоперіодичним сортам для розвитку на португальському узбережжі треба побути на стадії вегетації значно довше. У Західній Європі культивація марихуани в цей період полягає у своєчасному поливанні, підживленні, проріджуванні, а також уважному огляді кущиків, що розвиваються, і своєчасному вжитті заходів у разі хвороб.

Справжню цінність для гроверів (любителів вирощування коноплі) в Португалії представляє так звана смолка, що містить максимальну кількість канабіноїдів, яка найактивніше виробляється з насіння коноплі з високим ТГК (тетрагідроканабінол) на жіночих незапилених рослинах і, насправді, служить захистом від зовнішніх впливів. Для максимального врожаю культивування марихуани для рекреаційного використання в Португалії включає видалення чоловічих рослин на ранньому етапі цвітіння.

Культивація марихуани: місце має значення

Культивування врожайного насіння коноплі у Західній Європі, за всієї його простоти, потребує знань та певних фінансових витрат. Вони будуть більшими, якщо планується індорне (закритий ґрунт) вирощування у ґрунтовому субстраті або культивація марихуани із застосуванням гідропоніки, оскільки, крім насіння коноплі для дому та добрив, жителю Португалії знадобиться ще й спеціальне обладнання. Якщо гроубокс у Лісабоні можна без проблем зробити своїми руками, то без придбання ламп, вентиляції, вугільних фільтрів та вимірювальних приладів обійтись буде складно. Майже без вкладень у Європі можна виростити лише невеликі автоквітучі кущики на підвіконні.

Культивація коноплі у Португалії

Культивування марихуани аутдор вимагає обліку місцевих португальських кліматичних умов, а також знаходження затишного місця з відповідним ґрунтом, який повинен бути пористим і добре пропускати повітря до коріння рослини. Правильний вибір сорту та своєчасність висаджування – важливі умови отримання хорошого врожаю у Португалії. У Європі основну роботу при культивації марихуани в аутдорі виконує сама природа, а гроверу відводиться лише роль скромного помічника.

Будучи однорічною рослиною з коротким життєвим циклом, конопля має відмінний метаболізм, легко засвоюючи корисні речовини, необхідні для зростання в Португалії. Фотоперіодні сорти вимогливі до тепла, вологи і світла. Якщо вони отримують їх у кількості, достатній для оптимального зростання, праця гровера в Лісабоні неодмінно винагородиться хорошим врожаєм, який, втім, треба ще правильно зібрати, неквапливо висушити і витримати, щоб зрештою порадіти смачному, ароматному та потужному продукту.

16/01/2023 18:38:05
0
241

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!
Рекомендовані статті