Сотрудничество
Прайс
Стать дилером

Пролечка марихуани в штаті Невада

Пролечка марихуани в штаті Невада

Щоб конопля, вирощена в Америці, змогла повністю розкрити свій потенціал і при цьому втратити трав'яний запах і смак, необхідне якісне пролікування, яке триває, як мінімум, два тижні, а при необхідності – навіть трохи довше. Пролікування вважається фінальною стадією сушіння вирощеного врожаю в США, що забезпечує, крім смакових якостей, тривале зберігання готового продукту.

Зміст цієї статті не є керівництвом для створення заборонених речовин, у тому числі - наркотичних. Це переказ людського досвіду з країн, у яких описані статтею дії не суперечать місцевому законодавству. 
Цю публікацію перекладено російською мовою тільки в ознайомлювальних цілях і вона не несе у своєму змісті пропаганди наркотиків, а також схиляння до створення наркотиків або будь-яких інших заборонених законодавством України речовин.
Сайт master-seed.ua не є керівництвом або джерелом інформації для повторення читачем або клієнтом інтернет-магазину будь-яких дій, описаних у статтях або картинках сайту.
Продовжуючи ознайомлення з цією статтею, ви підтверджуєте, що не будете використовувати інформацію, яка міститься в ній, для незаконних цілей у майбутньому. В іншому випадку просимо Вас покинути сайт master-seed.ua!

Навіщо потрібне пролікування марихуани в штатах?

В Америці пролікування коноплі необхідне для того, щоб з шишок пішла залишкова волога, яка завадить процесу горіння і погіршить смако-ароматичні якості готового продукту. Якщо гровер у Неваді планує довго зберігати врожай, пролікування марихуани з насіння для відкритого ґрунту має бути дуже якісним, оскільки залишки вологи викличуть гниття рослин.

У США в процесі пролікування органічні речовини на зразок цукру і хлорофілу остаточно розщеплюються на прості сполуки, саме в цьому - запорука чудових смако-ароматичних якостей без присмаку сіна. Продукт із правильно пролікованих в Америці рослин дарує задоволення, не гірчить і в жодному разі не дере горло. Через два тижні просушки суцвіття в Неваді тільки виглядають сухими, але всередині ще дуже багато вологи, і коноплі просто не готові до вживання на території штату.

Важливі принципи пролікування в США

Пролікування коноплі в Америці буде ефективним лише в тому випадку, коли процес відбувається в темному місці з підтриманням низької температури та зниженням рівня кисню. Лише за таких умов у Неваді можна уникнути надмірного окиснення цінного для гроверів ТГК, одночасно забезпечивши ефективне розщеплення непотрібних речовин.

Пролечка марихуани в штаті Невада

Після того, як марихуана в Америці добре просушена, вона укладається на зберігання у герметичні ємності – скляні банки та контейнери. Заповнювати їх мешканцям Невади слід повністю, але не потрібно трамбувати шишки. Поки закрита ємність зберігається у темному прохолодному місці біля штату, періодично треба перевіряти, чи з'явилася на стінках ємності волога. Як тільки вона з'являється, жителеві США необхідно влаштовувати десятихвилинне провітрювання. У Неваді воно робиться спершу кілька разів на день, потім - рідше, і так має продовжуватися до моменту, коли волога на стінках не припинить збиратися. В Америці це триває приблизно два тижні.

В Америці не варто зберігати шишки з насіння фемінізованого канабісу у звичайних целофанових пакетах, оскільки полімерні матеріали, що використовуються при їх виготовленні, можуть вступати в реакцію з деякими терпенами коноплі. Якщо гроверу в Неваді є зручними саме пакети, краще взяти мішки для запікання.

Коноплеводу в США варто ще раз звернути увагу на основне правило - пролікування проводиться в темному приміщенні, оскільки попадання світла негативно позначиться на процесі пролікування та почне стимулювати зростання плісняви.

Ще стільки ж (а іноді й набагато більше) в Америці триває процес остаточного пролікування, яке вважається завершеним після того, як шишки втрачають зелений колір. У Неваді гровер зазвичай підтримується температура до 15 градусів, але за бажання можна помістити ємності в холодильник. У цьому випадку пролікування буде тривалішим, зате гроверу можна очікувати вражаючого результату від корінної американської трави.

Як визначити, що рослини у штаті Невада досить витримані? Треба акуратно зігнути стебло, і якщо воно добре висушене, коноплевод почує характерне клацання. Визначивши, що сушіння в Америці завершено, не треба відразу діставати шишки з контейнера. Варто для вірності почекати ще кілька днів, щоб волога, що залишилася, пішла.

Чи ефективне пролікування марихуани водою?

У якості альтернативного способу нерідко розглядається пролікування марихуани водою, що дозволяє розчинити і вимити всі органічні речовини. Для цього зібраний у Неваді врожай або відразу весь кущ поміщають у відповідну ємність із температурою до 18 градусів. Жителю Невади потрібно дотримуватися принципу повного занурення у воду, але в жодному разі не вичавлювати і не полоскати коноплю. Йому важливо пам'ятати про те, що трихоми – це вкрай ніжні утвори, що вимагають дбайливого поводження на американських плантаціях.

Пролічка коноплі

Протягом шести днів воду необхідно міняти двічі на добу, а на сьомий день пролікування в Неваді, як правило, завершується. Після цього залишається тільки добре висушити одержаний в Америці врожай.

В Америці з врожаєм у процесі водного пролікування звертаються вкрай обережно і з особливою увагою контролюють температуру води. Якщо вона стане вищою, це призведе до утворення плісняви на поверхні американських шишок.

Який спосіб пролікування краще, кожен житель Невади вирішує самостійно, виходячи з наявних можливостей і умов. В Америці багато гроверів йдуть шляхом експериментування, відправляючи одну частину на проліковку в сарай, другу - в холодильник, а частину кущиків проліковують за допомогою води. У результаті можна порівняти такі різні американські продукти та вибрати варіант, який підходить найбільше. У будь-якому випадку, в Америці вологий врожай з насіння для теплиці відразу відправляти в холодильник не рекомендується. Краще дозволити йому частково позбутися вологи за кімнатної температури на території штату, де гровінг не заборонений законом.

Плюси повільної витримки

В Америці в процесі поступового випаровування залишкової вологи за перший тиждень витримки канабіноїди, які містяться в шишках, набувають психоактивної форми. Добре пролікований в Америці конопляний матеріал при розкурюванні горить дуже рівно і має м'який, приємний смак.

У штатах через місяць витримки можна перекласти шишки в морозильну камеру, що завершить пролікування і запобігне передчасному старінню. Якщо вирощувати у Неваді достатньо коноплі, щоб її вистачило до наступного врожаю, очікування не буде надто важким. Поки новий врожай проходить процес пролікування, можна насолоджуватися смаком добре витриманого старого харвеста, зібраного на території рідного штату.

Гроверам в Америці потрібно запам'ятати, що половина кінцевого результату забезпечується саме правильним сушінням та пролікуванням марихуани. У Неваді можна виростити найпотужніший сорт у світі, доклавши максимум зусиль при культивації, але поспішивши з вживанням, скоротивши сушіння та проліковування до мінімуму, гровер неминуче розчарується після дегустації. У той же час, американський канабіс середньої якості, за умови правильної витримки, може вразити розкриттям небаченого раніше для американського зростання потенціалу.

Щоб переконатися в важливості цих процесів, гровер у штаті Невада може порівняти ефект від повністю пролікованої коноплі з марихуаною того ж сорту, який не вдалося висушити і витримати до кінця. Садівник просто не повірить у те, що це одна й та сама конопля, вирощена у нього на ділянці в однакових умовах.

17/01/2023 12:50:46
0
366

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!
Рекомендовані статті