Гровер (любитель вирощування коноплі) в Уругваї отримав відмінний урожай коноплі, зрадів з цього приводу, і тепер його основне завдання - сушіння марихуани. В Уругваї вирішити її нескладно, якщо дотримуватись деяких нескладних рекомендацій і заздалегідь вибрати хороше місце для висушування.
Зміст цієї статті не є керівництвом для створення заборонених речовин, у тому числі - наркотичних. Це переказ людського досвіду з країн, у яких описані статтею дії не суперечать місцевому законодавству.Цю публікацію перекладено російською мовою тільки в ознайомлювальних цілях і вона не несе у своєму змісті пропаганди наркотиків, а також схиляння до створення наркотиків або будь-яких інших заборонених законодавством України речовин.Сайт master-seed.ua не є керівництвом або джерелом інформації для повторення читачем або клієнтом інтернет-магазину будь-яких дій, описаних у статтях або картинках сайту.Продовжуючи ознайомлення з цією статтею, ви підтверджуєте, що не будете використовувати інформацію, яка міститься в ній, для незаконних цілей у майбутньому. В іншому випадку просимо Вас покинути сайт master-seed.ua!
Навіщо та як правильно сушити марихуану?
В Уругваї сушіння коноплі необхідне для того, щоб з шишок випарувалася вода та інші речовини, яких краще позбутися. Слід зазначити, що вони займають до 60-70% загальної маси, а отже, латиноамериканському гроверу варто бути готовим до того, що сушіння марихуани суттєво зменшить загальну вагу врожаю. Вага всього врожаю, як правило, залежить від вибраного сорту, наприклад, насіння Сативи дає на 130% більше квітів, ніж насіння Індики.
До цього процесу уругвайці на своїй батьківщині підходять з усією відповідальністю, і перед тим, як швидко висушити коноплю, наприклад, у мікрохвильовій печі, замислюються, чим обернеться таке нетерпіння. Якщо температура буде занадто високою, це призведе до миттєвого випаровування не тільки води, а й смоли, а отже, гровер власноруч знизить якість продукту. Крім того, мешканець Уругваю відмовиться від чудового аромату, змінивши його на запах та смак горілої органіки.
В Уругваї сушіння врожаю з насіння фемінізованої коноплі займає не так багато часу, щоб псувати продукт екстремальними підходами. Тим більше, що в Латинській Америці є не лише повільні способи, а й деякі хитрощі для нетерплячих гроверів, які думають, як швидко висушити коноплю.
Сушити марихуану в Уругваї варто, розвісивши кущики, подібно до білизни, в затишному місці. У Латинській Америці при сушінні повинна бути забезпечена хороша вентиляція, щоб повітря вільно циркулювало, а температура підтримувалася на оптимальному рівні. Не варто залишати зібраний урожай на сонці, сподіваючись швидше висушити коноплю, оскільки під впливом ультрафіолету відбувається інтенсивний розпад ТГК і ефект уругвайського харвесту (час збору врожаю) знижується.
Сушіння марихуани: способи та правила
В Уругваї сушити коноплю повільно – означає, почекати близько тижня. Так як сушити врожай з насіння автоквітів або іншого різновиду коноплі місцевий уругвайський фермер буде в природних умовах, всі елементи рослин природно позбудуться зайвих накопичень, і в результаті житель Уругваю отримає приголомшливу єдність аромату та ефекту. Якщо не до кінця просушити коноплю в Уругваї, вона може набути смаку сіна через нерозщеплений хлорофіл, який міститься в однаковій кількості як у насінні коноплі для вулиці, так і для будинку.
У Латинській Америці багато продавців, не переймаючись тим, як правильно сушити марихуану, обрізають листя і шишки заздалегідь, чим прискорюють реалізацію і погіршують смак. Почекавши трохи довше, відповідальний гровер із уругвайського передмістя дасть можливість розщепитися всій органіці.
Якщо все ж таки вам цікаво, як можна швидко висушити коноплю в Латинській Америці, то місцеві жителі використовують і лампу, і духовку, і сушарку для грибів, і згадану вище мікрохвильову піч, але все ж таки не на максимальній температурі. Ця рекомендація не має нічого спільного з тим, як правильно сушити марихуану в Уругваї, але якщо місцеві фермери мають готовність пожертвувати смаком заради швидкого результату, вона має право на існування.
Розбираючись у тому, як сушити марихуану в Західній Європі, мешканцям Іспанії варто спланувати час на пролікування. Їм варто трохи витримати коноплю, щоб позбавити продукт від залишків вологи. Якщо після якісного просушування шишок в Іспанії помістити їх у вакуумні ємності та на пару місяців відправити в морозилку, смак буде ще яскравішим і насиченішим.